Today.ua

Олег Винник показав, як подорожував з Таюне по Україні

Олег Винник разом зі своєю дружиною Таїсією Сватко (Сватко) у вересні об'їздили всю Чернігівську область і продовжують їздити по країні в рамках свого гастрольного туру. На своїй сторінці в Instagram артист показав відео закулісного життя, в якому він вперше за довгий час не приховує свою дружину.

Винник та Таюне ведуть сольну діяльність і кожен з них має свою армію фанатів. Однак, на деякі гастролі пара їздить разом. На відео можна побачити Винника з Таюне, які обмінюються ніжними поглядами. Багатьом шанувальникам досі не зрозуміло, чому він не називає Таюне своєю дружиною, але то що артист відверто зізнався, що багато пережив разом з Таюне, дає привід думати, що вони не чужі люди.

"Таюне мені не чужа: це людина, яка зі мною постійно на сцені, ми тисячі концертів проїхали, стільки всього пережили разом", - зазначив Винник в одному з інтерв'ю.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Винник дуже пишається тим, що на його концертах не буває вільних місць. Також він пишається дружиною, яка почала сольну кар'єру, і виступає в тому числі зі своїми концертами. Артист навіть готовий допомогти їй випустити свій сольний альбом.

"Буду робити все, щоб у неї був свій репертуар, альбом, щоб вона могла заробляти на цьому терені собі на хліб", - заявив Олег Винник.

У відео з гастролей Олег Винник пожартував, що обзавівся охоронцями найвищого рівня, показавши в кадрі дівчат в рожевих костюмах на ходулях. Раніше повідомлялося, що дружина Олега Винника в міні-спідниці похвалилася стрункими ніжками під час прем'єри своєї нової пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ