Today.ua

Олег Винник зізнався, які наслідки коронавіруса відчуває на собі через чотири місяці

Олег Винник перехворів коронавірусом ще у вересні, але наслідки важкої хвороби відчуває на собі досі. В інтерв'ю Дмитру Гордону артист зізнався, що втратив смак до їжі, і більше не отримує від їжі таке задоволення, як до хвороби.

За словами Винника, їжа стала для нього нецікавою. Артист каже, що це не єдине ускладнення, яке вона на собі відчуває.

"З їжею стало взагалі не цікаво. Раніше міг захотіти щось смачненьке і думати про це. А тепер про їжу взагалі не думається", - поскаржився Олег Винник.

Винник зазначив, що кожен місяць з його організмом щось відбувається. То з'являється сухість в тілі, то зневоднення, порушується травлення ... Все це через перенесений коронавіруса, який артист переніс в легкій формі, але з важкими наслідками.

Артист сподівається, що незабаром медики більше знатимуть про наслідки коронавіруса, і про те, як пацієнтам перенести реабілітаційний період.

"Я слухаючи зараз лікарів, постійно спілкуюся, лікарі постійно вивчають цю проблему, думаю ще місяці два-три пройде і вже будуть знати лікарі, як бути. Ось ці ось реабілітаційні моменти. Що може з'явитися і як його усувати", - зазначив Винник.

Раніше повідомлялося, що Олег Винник заявив про свої політичні амбіції , тому що втомився боротися з корупцією в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ