Today.ua

Олександр Пономарьов розповів про зради колишньої дружини Олени Мозгової

Український виконавець романтичних пісень Олександр Пономарьов важко пережив зраду дружини Олени Мозгової. Співак двічі обпікся з коханою жінкою, тому вирішив не чекаючи третього разу, подати на розлучення. Про це артист розповів в ефірі одного і українських телеканалів.

Ось уже багато років один з найталановитіших, успішних і привабливих чоловіків України живе один, а відпочивати їздить з сином Олександром. Навіть натяку немає на те, що співак хоче щось змінити в своєму особистому житті. А виною тому, як виявилося, стала подружня зрада, яку Олександр Пономарьов дуже важко пережив в ті часи, коли був одружений з Оленою Мозговою. Олександр Пономарьов розповів в одному з ток-шоу на телеканалі «Україна», що його дружина Олена Мозгова була закохана в колишнього цивільного чоловіка і продюсера співачки Гайтани - Едуарда Кліма. Коли він дізнався про почуття дружини до іншого чоловіка, він сильно переживав, але був готовий все пробачити коханій жінці.

За словами співака, він хотів зберегти сім'ю, тому міг все пробачити, проте Олена Мозгова зрадила його знову ... «Це було дуже важко. - Мені здавалося, що я міг пробачити, тому що пішов назустріч, і змушував себе забути першу зраду. Але вийшло вдруге, і тоді я зрозумів, що якщо був другий, то буде і третій раз», - поділився спогадами Олександр Пономарьов.

Сьогодні Олександр Пономарьов і раніше залишається одним з найбажаніших наречених в українському шоу-бізнесі, весь свій час він присвячує роботі і дітям.

Дізнайтеся також, в яких жінок був закоханий Максим Галкін до фатальної зустрічі з Аллою Пугачовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ