Today.ua

Олександр Усик вперше показав фанатам свого білосніжного домашнього вихованця

Знаменитий український боксер Олександр Усик, який нещодавно переміг британця Ентоні Джошуа, не лише захоплюється автомобілями та присвячує час тренуванням у залі, але має також люблячу родину, будинок та домашніх вихованців. На своїй сторінці у Twitter спортсмен показав, як гуляє з мініатюрним померанським шпіцем.

У 2018 році Олександр Усик публікував на своїй сторінці в Instagram фото з твариною. Шпиця звуть Сніг. Кличка дана йому завдяки його білому забарвленню.

"У мене дуже жорсткий охоронець. Шпіц. Його звуть Сніг", – підписував фото боксер.

Олександр Усик обрав для себе мініатюрну собаку, яку важко назвати важкоатлетом. Вага собаки даної породи становить до 3,5 кг, висота в загривку - до 22 см. Цю породу відрізняє м'яка "ватна" вовна, пухнастий лоб, коротка морда, а також загострені вуха.

Незважаючи на свою мініатюрність, шпіци не полохливі і навіть відважні. У них досить розвинена мускулатура, а ще вони люблять активні ігри і весь час начебто "посміхаються". У своїх Instagram-Stories Олександр Усік опублікував також фото з прогулянки, на якому він тримає вихованця на руках. Від холоду шерсть собаки стала ще більш пухнастою. Раніше повідомлялося, який новий автомобіль купив собі Олександр Усик за 200 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ