Today.ua

Олена Кравець назвала справжню причину, чому залишила “Жіночий Квартал“

Олена Кравець відома в Україні як актриса "Кварталу 95" і "Жіночого Кварталу". Крім цього, Кравець встигає зніматися в інших телевізійних проектах і озвучувати мультфільми. Актриса стала учасницею другого ефіру шоу "Ліпсінк баттл", де розповіла, що незабаром їй доведеться покинути один зі своїх проектів.

Йдеться про юмористичне шоу "Жіночий Квартал". За словами Кравець, на неї навалилося стільки роботи, що вона фізично не встигає працювати на всіх проектах.

"З" Жіночого Кварталу "я, так, пішла. Я цей сезон пропускаю, бо багато дуже всього:" Вечірній Квартал ", за хлопцями треба ... Ні, з" Кварталу "я не йду", - прокоментувала своє рішення Олена Кравець.

Олена Кравець в 2018 році стала власне засновницею "Жіночого Кварталу". Це розважальний телепроект від студії "Квартал 95", до складу якого входять найкращі жінки-коміки країни.

Кравець не тільки керує всіма, але і сама виступає з учасницями "Жіночого Кварталу" на сцені. В ефірі програми "Ліпсінк баттл" Олена Кравець перевтілилася в темношкіру американську виконавицю Тіну Тернер і виконала її хіт Simply the best. Раніше Олена Кравець розповіла, який останній мультфільм вона продублювала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ