Today.ua

Олена Зеленська в ефектному білому пальті прийшла на відкриття новорічного містечка біля Офісу Президента

Перша леді Олена Зеленська приєдналася до відкриття святкового містечка біля Офісу Президента напередодні Дня Святого Миколая. Дружина президента для виходу у світ обрала біле пальто з чорними гудзиками, широким лацканом і накладними кишенями.

Доповнила свій образ Зеленська чорним гольфом у рубчик та шкіряними чоботями на невеликому підборі з гострим носком. Перша леді зробила на честь святкової нагоди фірмове укладання – легкі локони з проділом на лівий бік. На ній традиційно було мінімум косметики.

Поруч із Оленою Зеленською на відкриття новорічного містечка прибув і Володимир Зеленський.

"Новорічні свята – це можливість провести більше часу у сімейному колі. Сподіваюся, що святкове містечко на Банковій стане однією з улюблених локацій киян та гостей міста для прогулянки із сім'єю", – сказав Зеленський під час відкриття локації.

У новорічному містечку біля ОП встановлена безкоштовна ковзанка, карусель для дітей, резиденція Святого Миколая, святкові фотозони та фудкорти. Також тут можна буде купити сувеніри та подарунки.

Локація працює з 19 грудня без вихідних з 10:00 до 21:00 із дотриманням карантинного масочного режиму.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Цього року прикраси для ялинки біля Офісу президента було зроблено унікальними авторами – дітьми з особливими потребами. Волонтери з усієї країни збирали матеріали для творчості, щоб діти спромоглися прикрасити іграшки. Усього вийшло 125 унікальних іграшок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше повідомлялося, що 18 грудня у Києві відкрили головну ялинку країни, яка традиційно розташувалася на Софіївській площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ