Today.ua

Ольга Сумська показала святковий ранок біля басейну в день народження чоловіка

Ольга Сумська разом з чоловіком Віталієм Борисюком і молодшою дочкою Ганною вирушила у відпустку. Сім'я відпочиває в сонячному Єгипті, в місті Хургада. Актриса активно ділиться фото в купальнику, а сьогодні в її родині особливий день - день народження батька сімейства. Артист Віталій Борисюк відзначає 58-річчя.

З нагоди свята Ольга Сумська вранці влаштувала чоловіку справжній сюрприз біля басейну. Коли Віталій прокинувся вранці і вийшов з номера, його на терасі чекав смачний і красивий сніданок, а також дружина у білому халаті.

"Віталька, happy birthday! З днем народження, сонечко! Це для тебе, сніданок біля басейну!", - сказала Сумська за кадром.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

"З днем народження, коханий! Щасти тобі, наш рідний! Яскравий, святковий день почався в райському місці", - написала актриса в Instagram.

На відео видно, що іменинник був приємно здивований сюрпризом. Він побажав кожному зустрічати свій день народження, як він. Сумська з чоловіком випили разом шампанського біля басейну і скуштували смачний єгипетський сніданок. Навколо пари панувала невимушена атмосфера повного релаксу. Як відомо, сім'я відпочиває в новому готелі Rixos Premium Magawish Suites, який відкрився в Хургаді цієї весни, після карантину. Ольга з Віталієм приходять до тями після насичених гастролей по Україні.

Раніше повідомлялося, що 54-річна Ольга Сумська похвалилася стрункими ніжками в купальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ