Today.ua

Оля Полякова вийшла на мітинг під Кабміном: артистка звинувачує владу у тому, що залишилася без роботи

Українська співачка Оля Полякова разом зі своїми колегами по шоу-бізнесу в середу, 3 вересня, вийшла на мітинг під стіни Кабміну. Артистка виступає проти вибіркових карантинних обмежень та дискримінації організаторів концертів. Під час карантину зірки шоу-бізнесу залишилися без роботи, і Полякова вимагає відновити концерти та розважальні заходи, щоб артисти знову могли почати заробляти на життя.

Напередодні сьогоднішнього мітингу артистка записала відеозвернення, в якому розповіла, як непросто живеться артистам шоу-бізнесу через постійне скасування концертів. Вона вважає абсурдним відкрити метро, але не дозволяти проводити концерти.

"Я - Оля Полякова та я звертаюся до всієї музичної індустрії, до всіх артистів. Я, як і ви, вже кілька місяців перебуваю в якомусь стані прихованої депресії в зв'язку з тим, що в нашому бізнесі глибокий простій. Немає роботи, нічим платити колективу і ще загальне очікування, що ось-ось все скоро налагодиться ", - сказала Полякова у своєму звернення в Instagram.

Сьогодні об 11:00 Полякова вже була під стінами Кабміну, де збирала підписи до президента України і прем'єр-міністра з вимогами навести порядок в питаннях організації концертів. На своїй сторінці в Instagram співачка вела пряму трансляцію. Її прийшли підтримати реперша Alyona Alyona, співачка Аліна Паш та шоумен Андрій Джеджула. За кілька годин артисти зібрали 150 підписів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

# наснечують # равниеправадлявсех Завтра, 3-го вересня, зустрічаємося під стінами КМУ (вул. Грушевського, 12/2) з 11:00 до 14:00! ?? @kadnay @kekeliavera @tina_karol @omut_official @gorbachovaolga @the_hardkiss @santadimopulos @kamenskux @cybulskaya @da_astafieva @vadimlisa @secretservice_ea @mikeyasinsky @alexandruboroda @ververa @monatik_official @vkozlovskiy @misharomanova @mishvirmish @tayanna_reshetnyak @tarabarova @dzidzio @leragornostay @lesia_nikituk @sergeiperman @realpotap @ alyona.alyona.official @alekseev_officiel @nataliya_mogilevskaya @thejerryheil @anastasia_domination @ olegg.vynnyk @maruvofficial @alinapash @vostokova_official @viktorpavlik @viniarskaya @ponomaryovoleksandr @alexanderkrivoshapko @anton_savlepov @max_barskih @bilyk_iryna

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Протестуючі також вимагали від прем'єр-міністра Дениса Шмигаль створити робочу групу за участю представників музичної індустрії з одного боку і Міністерства охорони здоров'я, Міністерства культури і Міністерства внутрішніх справ з іншого для спільної розробки програми виходу з кризи.

В руках у протестувальників виднілися плакати: "Нас не чують", "Карайте винних, а не всіх підряд", "Ми проти дискримінації". Раніше повідомлялося, що співачка Alyona Alyona бере участь в проекті "Танці з зірками-2020" , де в першому ефірі танцювала запальну сальсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ