Today.ua

Оля Полякова заявила, що Тіна Кароль використала її для піару своєї нової пісні

Оля Полякова вважає, що її колега Тіна Кароль, з якої у артистки місяць тому розгорівся конфлікт, використала її для розкрутки своєї нової пісні "Скандал". За словами Полякової, коли вона побачила в запису свою промову про "плакальницю на похоронах", то зрозуміла, що слова з її вуст звучали дуже некоректно, і вона майже відразу ж вибачилася. А ось Тіна Кароль, на думку Полякової, влаштувала з цього піар-хід.

"Я говорю щиро, я і прошу вибачення щиро. А вже пробачити мене або робити піар на своїй новій пісні" Скандал "- це вже вибір кожної людини, і вона його робить сам", - додала Оля Полякова в інтерв'ю "Світському життю".

Оля Полякова відкрито говорить про те, що вона чесна і прямолінійна, але "не дурна", і ніколи нічого поганого не сказала б про трагедію колеги.

"Я б ніколи про історію Тіни, чоловіка, її особистої трагедії, ніколи б не жартувала. Це страшна річ. Я говорила про те, що думаю, що у Тіни вже давно дуже сумний репертуар. Я зрозуміла, що це прикро", - зазначила Полякова .

Тіна Кароль в свою чергу підтвердила, що використовувала висловлювання Полякової про "плакальницю" навмисне на користь просування кліпу "Скандал". Але пояснила, що цього не сталося б, якби Оля не переступала межі.

"Так, я вдова, плакала з 27 років і коли він сниться, плачу досі. Те, що показали по телебаченню - це моральне дно. Вся ця історія заслуговує на те, щоб їх просто пожаліти. Всі вляпалися в якийсь скандал. Думаю, що зараз всі зробили висновки. Ну і звичайно, тут же максимально торкнулися моєї серцевої чакри. Добре, нехай ця ваше гордовитість, насмішка стане моїм піар-ходом для розкрутки пісні. Просто тим самим я показала те, що є речі, за які не можна заступати, це червона лінія ", - сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, Оля Полякова після скандалу з Тіною Кароль звернулася до психотерапевта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ