Today.ua

Оля Полякова зворушливо привітала жінок з Днем матері

Оля Полякова привітала всіх мам з їх святом, яке цього року відзначається 9 травня. Традиційно День мами святкується у другу неділю травня. Артистка нагадала всім, який сьогодні день, і опублікувала фрагмент зі своєї пісні "Мама".

"У цьому році День матері випав на неділю, 9 травня. Не забудьте привітати своїх мам, це свято - зайвий привід подзвонити або відвідати маму, сказати теплі слова про те, як сильно ви її любите", - написала Оля Полякова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Оля Полякова є матір'ю двох чудових доньок - 16-річної Маші і 9-річної Аліси. У своїх інтерв'ю вона не раз говорила про те, що виховувати дочок їй не завжди просто, та й зі своєю мамою у зірки в дитинстві були натягнуті відносини. Мама Полякової рано її народила, і артистка вважає, що в цьому криється причина такого ставлення до неї.

37-річна артистка недавно зізналася, що її в дитинстві мама била, та й вона сама зі своєю старшою дочкою дозволяла собі зайве. Однак Оля Полякова категорично проти рукоприкладства в родині, і молодшу Алісу і пальцем ніколи не чіпала. Раніше повідомлялося, що Оля Полякова після свят лягла в детокс-клініку разом зі своєю мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ