Омлет - традиційна страва на сніданок, без якої багато хто не уявляє початок свого дня. Приготувати улюблену страву можна без звичних інгредієнтів. Наприклад, якщо у вас у холодильнику немає яєць або молока, це зовсім не означає, що ви не зможете приготувати омлет. Замінити їх можна іншими продуктами.
Омлет можна зробити на основі тіста. До його складу входитимуть борошно, сіль, вода та овочі для смаку. Спробуйте приготувати такий омлет і ви будете приємно вражені, як ви впоралися без яєць.
Омлет без яєць: рецепт
Інгредієнти:
- борошно - 50 г;
- перець – 1 штука;
- цибуля – половина;
- часник – 1 зубчик;
- каррі - чверть чайної ложки;
- сіль за смаком;
- розпушувач – чверть чайної ложки;
- вода – 50 мл.
Якщо маса для омлету виходить дуже густою, доливаємо ще воду.
Цибулю ріжемо кільцями, перець-кубиками. Рубаємо дрібно часник. Овочі викладаємо на сковороду та виливаємо тісто. Смажимо омлет з обох боків.
Подаємо омлет теплим, за бажання посипаємо зеленню.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати листковий японський омлет з цибулею і морквою.