Today.ua

Омлет із цвітної капусти: рецепт корисного та ситного сніданку для всієї родини

Омлет - це універсальна страва на сніданок, в яку можна додавати різні начинки. Можна дрібно нарізати перець, помідори, зелену цибулю, додати до омлету спаржу, зелений горошок, і навіть цвітну капусту. Це водночас корисний та простий варіант сніданку для всієї родини. Особливо він підійде вегетаріанцям та тим, хто звик харчуватися здоровою їжею.

Омлет із цвітної капусти

Інгредієнти:

Миємо цвітну капусту і ділимо її на дрібні суцвіття. Відварюємо протягом 7 хвилин.

У мисці розбиваємо 6 яєць, додаємо щіпку солі та молоко. Збиваємо все до однорідного стану. Виливаємо яєчну масу в цвітну капусту та перемішуємо, додаємо зелений горошок.

Розігріваємо сковороду зі олією. Можна взяти серветку та розтерти масло по сковороді, вона вбере зайве і омлет буде менш калорійним.

Смажимо омлет до готовності під кришкою. Також можна відправити омлет із цвітною капустою в духовку на 10 хвилин.

При подачі розрізаємо омлет на порції та посипаємо зеленню. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачний омлет на сніданок, щоб він не підгорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ