Омлет з овочевою начинкою стане прекрасною стравою на сніданок, яку можна приготувати нашвидкуруч за 10 хвилин. Набір інгредієнтів для омлету завжди є у вашому холодильнику. Не забувайте, що сніданок дає заряд енергію і бадьорість на весь день, тому подбайте про те, щоб перший прийом їжі був збалансованим.
Омлет під шубою
Інгредієнти:
- яйця - 4 штуки;
- болгарський перець - 1 стручок;
- помідор - 2 штуки;
- молоко - 120 мл;
- твердий сир - 75 г;
- зелень;
- рослинна олія;
- чорний мелений перець;
- сіль.
Очищений болгарський перець наріжте соломкою, помідори - кружечками.
Нагрійте на сковороді рослинну олію, викладіть болгарський перець і смажте його, помішуючи, близько 3-4 хвилин. Потім додайте помідори, і продовжуйте смажити омлет ще стільки ж.
Підготовлені овочі залийте омлетною сумішшю, накрийте кришкою і смажте на повільному вогні 5-7 хвилин, після чого притрусіть омлет натертим на тертці сиром і подрібненою зеленню. Тримайте омлет під кришкою, поки сир не розплавиться.
Подавайте омлет під шубою, прикрасивши його зеленню за смаком.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати ситний омлет з рибною начинкою і сиром.