Today.ua

Омлет під шубою: рецепт легкого та корисного сніданку з яєць та овочів

Омлет з овочевою начинкою стане прекрасною стравою на сніданок, яку можна приготувати нашвидкуруч за 10 хвилин. Набір інгредієнтів для омлету завжди є у вашому холодильнику. Не забувайте, що сніданок дає заряд енергію і бадьорість на весь день, тому подбайте про те, щоб перший прийом їжі був збалансованим.

Омлет під шубою

Інгредієнти:

Яйця злегка збийте виделкою або вінчиком, додайте молоко, сіль, перець, і добре перемішайте до отримання однорідної маси.

Очищений болгарський перець наріжте соломкою, помідори - кружечками.

Нагрійте на сковороді рослинну олію, викладіть болгарський перець і смажте його, помішуючи, близько 3-4 хвилин. Потім додайте помідори, і продовжуйте смажити омлет ще стільки ж.

Підготовлені овочі залийте омлетною сумішшю, накрийте кришкою і смажте на повільному вогні 5-7 хвилин, після чого притрусіть омлет натертим на тертці сиром і подрібненою зеленню. Тримайте омлет під кришкою, поки сир не розплавиться.

Подавайте омлет під шубою, прикрасивши його зеленню за смаком.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати ситний омлет з рибною начинкою і сиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ