Омлет на сніданок може стати не банальним стравою з яєць, а справжнім делікатесом. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких, встаньте вранці на 20 раніше і приготуйте для них ніжний яєчний рулет з кабачками і морквою. Ніжна начинка з плавленого сирка зробить омлет ще більш пікантним і ситним.
Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками
Інгредієнти:
- Кабачок - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Яйця - 4 шт.
- Сир плавлений - 1 шт.
- Олія - 1-2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
Розбийте яйця для омлету в глибоку миску. Збовтайте вінчиком до однорідності.
Кабачок натріть на середній тертці і додайте в яєчну масу. Добре перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Моркву також натріть на середній тертці і відправте до яєць з кабачками. Приправте омлет сіллю і меленим чорним перцем.
Для зручності перелийте яєчно-овочеву масу в ківш з носиком або мірну склянку, щоб було зручно виливати на сковороду.
Сковороду гарненько розігрійте на середньому вогні, налийте трохи олії. Вилийте на сковороду приблизно третину омлетной маси і розрівняйте, акуратно нахиляючи сковороду в сторони. Готуйте омлет на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.
Плавлений сир наріжте тонкими скибочками. Приблизно по центру викладіть сир, не доходячи до країв 1,5-2 см. За бажанням плавлений сир можна замінити будь-яким твердим сиром, який добре плавиться.
Зверніть омлет в трубочку, залишивши "язичок". Потім влийте в сковороду ще третину омлетної маси так, щоб вона покрила "язичок". Готуйте ще пару хвилин.
Закрутіть омлет в рулет, залишаючи "язичок", і влийте третю порцію омлету. Готуйте 2-3 хвилини, щоб верхній шар добре схопився.
Рулет з яєчною начинкою готовий. При подачі посипте омлет зеленню.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати омлет по-турецьки з помідорами і перцем.