Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками: рецепт ситного і смачного сніданку

Автор: Лобанова Єлизавета

Омлет на сніданок може стати не банальним стравою з яєць, а справжнім делікатесом. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких, встаньте вранці на 20 раніше і приготуйте для них ніжний яєчний рулет з кабачками і морквою. Ніжна начинка з плавленого сирка зробить омлет ще більш пікантним і ситним.

Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками: рецепт ситного і смачного сніданку - today.ua

Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками

Інгредієнти:

  • Кабачок - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Яйця - 4 шт.
  • Сир плавлений - 1 шт.
  • Олія - 1-2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками: рецепт ситного і смачного сніданку Розбийте яйця для омлету в глибоку миску. Збовтайте вінчиком до однорідності.

Кабачок натріть на середній тертці і додайте в яєчну масу. Добре перемішайте.

Популярні зараз

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

В Україні прогнозують шалені ціни на фрукти: цьогорічний врожай частково втрачено через нічні заморозки

Моркву також натріть на середній тертці і відправте до яєць з кабачками. Приправте омлет сіллю і меленим чорним перцем.

Для зручності перелийте яєчно-овочеву масу в ківш з носиком або мірну склянку, щоб було зручно виливати на сковороду.

Сковороду гарненько розігрійте на середньому вогні, налийте трохи олії. Вилийте на сковороду приблизно третину омлетной маси і розрівняйте, акуратно нахиляючи сковороду в сторони. Готуйте омлет на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.

Плавлений сир наріжте тонкими скибочками. Приблизно по центру викладіть сир, не доходячи до країв 1,5-2 см. За бажанням плавлений сир можна замінити будь-яким твердим сиром, який добре плавиться.

Зверніть омлет в трубочку, залишивши "язичок". Потім влийте в сковороду ще третину омлетної маси так, щоб вона покрила "язичок". Готуйте ще пару хвилин.

Закрутіть омлет в рулет, залишаючи "язичок", і влийте третю порцію омлету. Готуйте 2-3 хвилини, щоб верхній шар добре схопився.

Рулет з яєчною начинкою готовий. При подачі посипте омлет зеленню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет по-турецьки з помідорами і перцем.