Today.ua

Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками: рецепт ситного і смачного сніданку

Омлет на сніданок може стати не банальним стравою з яєць, а справжнім делікатесом. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких, встаньте вранці на 20 раніше і приготуйте для них ніжний яєчний рулет з кабачками і морквою. Ніжна начинка з плавленого сирка зробить омлет ще більш пікантним і ситним.

Омлет-рулет з плавленим сиром і кабачками

Інгредієнти:

Розбийте яйця для омлету в глибоку миску. Збовтайте вінчиком до однорідності.

Кабачок натріть на середній тертці і додайте в яєчну масу. Добре перемішайте.

Моркву також натріть на середній тертці і відправте до яєць з кабачками. Приправте омлет сіллю і меленим чорним перцем.

Для зручності перелийте яєчно-овочеву масу в ківш з носиком або мірну склянку, щоб було зручно виливати на сковороду.

Сковороду гарненько розігрійте на середньому вогні, налийте трохи олії. Вилийте на сковороду приблизно третину омлетной маси і розрівняйте, акуратно нахиляючи сковороду в сторони. Готуйте омлет на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.

Плавлений сир наріжте тонкими скибочками. Приблизно по центру викладіть сир, не доходячи до країв 1,5-2 см. За бажанням плавлений сир можна замінити будь-яким твердим сиром, який добре плавиться.

Зверніть омлет в трубочку, залишивши "язичок". Потім влийте в сковороду ще третину омлетної маси так, щоб вона покрила "язичок". Готуйте ще пару хвилин.

Закрутіть омлет в рулет, залишаючи "язичок", і влийте третю порцію омлету. Готуйте 2-3 хвилини, щоб верхній шар добре схопився.

Рулет з яєчною начинкою готовий. При подачі посипте омлет зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет по-турецьки з помідорами і перцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ