Today.ua

Омлет у лаваші з моцарелою і зеленню: рецепт ситного італійського сніданку

Сніданок по-італійськи включає в себе омлет у лаваші з моцарелою, зеленню і помідорами. Готується така страва не довше 10 хвилин, а нагодувати нею можна всю сім'ю. Не забувайте, що сніданок дає заряд енергії і бадьорості на весь день, тому намагайтеся робити так, щоб перший прийом їжі за день був максимально збалансованим.

Омлет у лаваші з моцарелою і зеленню

Інгредієнти:

Для початку збийте яйця з сіллю, вилийте на розігріту сковороду з маслом, зверху накрийте лавашем.

Притисніть добре лопаткою лаваш до сковороди і смажте близько 2 хвилин на повільному вогні.

Переверніть лаваш і викладіть на одну частину омлету нарізаний півкільцями помідор, моцарелу, листочки базиліка, і накрийте другою частиною омлету, притисніть добре лопаткою.

Накрийте омлет кришкою і ще 1-2 хвилини тримати його на сковороді.

Страва готова до подачі. Подавати омлет в лаваші можна розрізаним на чотири частини. Краще не чекати, поки омлет охолоне, адже тоді лаваш буде не таким смачним.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет під шубою на сніданок нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ