Омлет з овочами, сосисками та пармезаном: рецепт ситного традиційного американського сніданку

Омлет із сосисками та овочами - традиційний американський сніданок. Судячи з рецепту, цей омлет вже давно проник у нашу культуру, і його готують багато господинь. Рецепт досить простий. Більшість інгредієнтів для американського омлету є у вашому холодильнику, тому сміливо можете нагодувати таким сніданком усю свою родину.

Омлет з овочами, сосисками та пармезаном: рецепт ситного традиційного американського сніданку - today.ua

Омлет по-американськи:

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.;
  • сир пармезан – 55 г;
  • цибуля - 1 шт.;
  • зелена цибуля;
  • сосиски молочні – 1 шт.;
  • сосиски копчені - 2 шт.;
  • помідори чері – 3 шт.;
  • болгарський перець – 2 шт.;
  • кетчуп – 50 г;
  • чорний перець - 5 щіпок;
  • базилік - 5 щіпок;
  • розмарин - 5 щіпок.

Омлет з овочами, сосисками та пармезаном: рецепт ситного традиційного американського сніданку Помийте всі овочі, очистіть цибулю з болгарським перцем. Дрібно нарубайте цибулю. Помідори черрі та болгарський перець поріжте на кубики. Зелену цибулю дрібно наріжте.

Перекладіть болгарський перець у сковороду та обсмажуйте близько 2 хвилин. Додайте цибулю з помідорами і тушкуйте овочі ще приблизно 3-4 хвилини.

Для приготування омлетової начинки, зніміть плівку з сосисок і відваріть їх. Потім остудіть і наріжте дрібними кубиками, легенько змастіть кетчупом.

Додайте до сосисок кілька щіток базиліка та розмарину. Добре перемішайте інгредієнти для омлету.

Натріть сир пармезану в окрему тарілку.

Збийте яйця віночком і посоліть. Розігрійте сковороду з олією та влийте яйця. Обсмажуйте 5 хв.

Переверніть омлет. На один бік викладіть сосиски з обсмаженими овочами, а інший засипте тертим сиром.

Згорніть омлет, щоб половинка із сиром виявилася зверху. Залишіть страву під кришкою ще на 3 хвилини.

При подачі до столу посипте омлет нашаткованою зеленою цибулею.

Омлет по-американськи готовий! Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати яйця Бенедикт із голландським соусом на сніданок.

ДЖЕРЕЛОbelnovosti.by