Омлет із сосисками та овочами - традиційний американський сніданок. Судячи з рецепту, цей омлет вже давно проник у нашу культуру, і його готують багато господинь. Рецепт досить простий. Більшість інгредієнтів для американського омлету є у вашому холодильнику, тому сміливо можете нагодувати таким сніданком усю свою родину.
Омлет по-американськи:
Інгредієнти:
- яйця – 5 шт.;
- сир пармезан – 55 г;
- цибуля - 1 шт.;
- зелена цибуля;
- сосиски молочні – 1 шт.;
- сосиски копчені - 2 шт.;
- помідори чері – 3 шт.;
- болгарський перець – 2 шт.;
- кетчуп – 50 г;
- чорний перець - 5 щіпок;
- базилік - 5 щіпок;
- розмарин - 5 щіпок.
Перекладіть болгарський перець у сковороду та обсмажуйте близько 2 хвилин. Додайте цибулю з помідорами і тушкуйте овочі ще приблизно 3-4 хвилини.
Для приготування омлетової начинки, зніміть плівку з сосисок і відваріть їх. Потім остудіть і наріжте дрібними кубиками, легенько змастіть кетчупом.
Додайте до сосисок кілька щіток базиліка та розмарину. Добре перемішайте інгредієнти для омлету.
Збийте яйця віночком і посоліть. Розігрійте сковороду з олією та влийте яйця. Обсмажуйте 5 хв.
Переверніть омлет. На один бік викладіть сосиски з обсмаженими овочами, а інший засипте тертим сиром.
Згорніть омлет, щоб половинка із сиром виявилася зверху. Залишіть страву під кришкою ще на 3 хвилини.
При подачі до столу посипте омлет нашаткованою зеленою цибулею.
Омлет по-американськи готовий! Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати яйця Бенедикт із голландським соусом на сніданок.