Today.ua

Омлет з овочами в духовці: рецепт корисного і поживного сніданку

Омлет можна готувати не лише в сковороді або мікрохвильовці, але і в духовці. Досвідчені господині переконані, що в духовці омлет більш рівномірно пропікається. В якості начинки ви можете додати в омлет овочі, сир, готовий фарш, крабові палички і будь-які інші інгредієнти. Щоб порадувати своїх близьких красивою подачею, запікайте омлет в болгарському перці, попередньо очистивши овочі від серцевини.

Рецепт омлету в духовці

Інгредієнти:

Перець ретельно промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і розрізаємо навпіл. Очищаємо перець від насіння і сердцевини, але при цьому залишаємо хвостик.

Нарізаємо кубиками крабові палички. Натираємо сир. Часник подрібнюємо на тертці. Помідори ріжемо кубиками. Зелень добре миємо і дрібно ріжемо. Всі інгредієнти перемішуємо, солимо, перчимо і вбиваємо до них яйце. Збиваємо яйце з овочами.

Наповнюємо яєчно-овочевою начинкою перець і відправляємо страву в духовку, попередньо розігрітій до 180-200 градусів. Готуємо омлет приблизно 15 хвилин.

Готовий омлет виймаємо з духовки і даємо йому трохи охолонути. Омлет в болгарському перці вийде ситним і корисним сніданком. Перед подачею страву можна прикрасити зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет в мікрохвильовці нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ