Для тих, хто звик снідати ситно і корисно, пропонуємо приготувати омлет з рибою. Ця страва підійде також на обід, або на вечерю. Готується вона в духовці близько 40 хвилин. Вам достатньо підготувати всі інгредієнти і залити їх у форму, а через якийсь час насолодитися смаком страви у себе в тарілці.
Омлет з рибною начинкою і сиром
Інгредієнти:
- яйця 4 шт;
- філе білої риби - 200 г;
- молоко - 200 мл;
- сир 150 г;
- морква - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- спеції - за смаком.
Тушкуємо овочі на повільному вогні на сковороді під кришкою 10 хвилин.
Розморожене філе риби нарізаємо скибочками, змішуємо зі спеціями і оливковою олією. Даємо рибі постояти в маринаді 15 хвилин.
Яйця збиваємо з молоком, солимо і перчимо і додаємо тушковані овочі.
Беремо скляну або керамічну форму для запікання. Рибу викладаємо на дно форми і заливаємо яйцями.
Випікаємо наш омлет в духовці 40 хвилин, посипаємо сиром і готуємо ще 10 хвилин. Дістаємо страву з духовки, посипаємо зеленню і подаємо порційно.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати вегетаріанський омлет з сочевиці з начинкою із зелені.