Today.ua

П'ять знаків Зодіаку, яких у кінці квітня чекають великі проблеми

Кінець квітня виявиться несприятливим для представників п'яти знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба рекомендує бути особливо обережними в цей період Близнюкам, Левам, Терезам, Скорпіонам і Водоліям. Для них останні дні другого весняного місяця стануть досить ризикованими в плані прийняття важливих рішень, виникнення конфліктних ситуацій і неприємних інцидентів як на роботі, так і вдома.

Близнюки

Близнюкам в період з 26 квітня по 1 травня потрібно ретельно стежити за своїм здоров'ям і уникати найменших ризиків. Максимально бережіть своє душевне і фізичне здоров'я, і перенесіть всі важливі справи і розмови на початок травня. Наберіться терпіння, якщо близькі ведуть себе не так, як би вам того хотілося. Своїми розмовами ви зараз тільки створите собі додаткові проблеми.

Лев

Павло Глоба радить Левам в кінці квітня зберігати особливу пильність за кермом і в поводженні з електроприладами. Також зараз не найкращий час для цього знака Зодіаку з'ясовувати, хто в домі господар. Дочекайтеся травня і все стане на свої місця. Головне, стримуйте свої напади агресії і займіться тим, що вас розслабляє і доставляє позитивні емоції.

Терези

У Терезів буде виникати багато конфліктів, які потрібно намагатися максимально уникати. Представникам цього знака Зодіаку потрібно набратися терпіння і просто перечекати цей період. Не провокуйте близьких, щоб не наражати себе на агресію. Це негативно позначиться на здоров'ї Терезів. Під час занять спортом не перетренеруйтеся, є ризик отримати травму.

Скорпіон

Кінець квітня - несприятливий період для Скорпіона. Він буде змушений терпіти причіпки і ревнощі близької людини. Це буде справжнє випробування на міцність відносин. Астролог радить обов'язково знайти компроміс в даній ситуації, так як інакше стосунки можуть просто розірватися.

Водолій

Для Водолія зараз настав період взаємних претензій у відносинах з близькими. Цьому знаку Зодіаку рекомендується змінити обстановку і постаратися розслабитися. По здоров'ю є ризик виникнення проблем з шлунково-кишкового тракту. Слідкуйте за своїм раціоном, підберіть правильну дієту і займіться собою. Саме час взяти невелику відпустку і побути поруч з тими людьми, яких ви дійсно любите.

Раніше повідомлялося, яким знакам Зодіаку в травні повезе з фінансами і особистими відносинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ