Паровий омлет на сніданок: варіанти корисних начинок на будь-який смак

Автор: Лобанова Єлизавета

Омлет - не лише смачна, а й корисна страва, якою можна порадувати себе на сніданок. Щоб страва була ще кориснішою і низькокалорійною, її потрібно не смажити на сковороді, а готувати в мультиварці або пароварці. Фарширувати омлет можна будь-якими продуктами, які ви любите їсти зранку.

Паровий омлет на сніданок: варіанти корисних начинок на будь-який смак - today.ua

У цьому рецепті начинка для омлету готується з оливок, сиру та зелені. Можна додавати помідори, перець, ковбасу, червону рибу, тощо.

Паровий омлет у мультиварці

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 штуки;
  • Кефір – 60 мл;
  • Молоко – 40 мл;
  • Оливки – 10-12 штук;
  • Кріп - за смаком;
  • Сир 50 - 60 г;
  • Сіль - за смаком.

Паровий омлет на сніданок: варіанти корисних начинок на будь-який смак У миску вбиваємо 4 яйця із сіллю. Додаємо кефір і вінчиком або виделкою добре перемішуємо. Заливаємо молоко.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Омлет повинен вийти не надто пишним, тому що його буде незручно загортати у рулет.

Форму для випікання для мультиварки застилаємо харчовою плівкою та акуратно виливаємо яєчну масу. Встановлюємо режим "На пару" на 20-25 хвилин.

Поки омлет готується, зробимо начинку. Оливки дрібно нарізаємо кубиками, кріп дрібно рубаємо, сир натираємо на тертці.

Коли омлет готовий, дістаємо його з мультиварки, викладаємо начинку та розподіляємо по поверхні омлета, залишаючи невелику відстань від країв. Акуратно загортаємо рулет, доки омлет теплий. Рулет викладаємо на тарілку, розрізаємо на порційні шматочки та присипаємо кропом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет для усієї сім'ї з одного яйця.