Today.ua

Переможниця “Холостяк“ Анна Богдан неоднозначно відповіла на чутки про свою вагітність

Анна Богдан і екс-"Холостяк" Михайло Заливако готуються до весілля, але шанувальники пари весь час кваплять події і все частіше запитують Анну, чи не планують вони з Михайлом народити дитину. Дівчина досить різко відповіла на поставлене запитання шанувальниці, яке їй поставили напередодні.

У Instagram-Stories фоловери поставили запитання Богдан, чи не вагітна вона, на що Анна відповіла, що не зобов'язана відповідати на дане питання, навіть якщо це і так. Такою реакцією обраниця "Холостяка" добряче заінтригувала публіку, і тепер фоловери ще більше будуть розглядати її живіт на фото в соцмережах.

"Не знаю, де ви чули про можливу вагітність, але навіть якщо це і так - я не зобов'язана відразу це виносити на публіку", - написала Анна Богдан.

Анна Богдан тільки недавно прийшла до тями після розлучення зі скандальним політиком Андрієм Богданом. Розрив цих відносин дався їй нелегко, вона заїдала своє горе і навіть набрала 16 кілограм, які потім вдало скинула. Тепер дівчина дуже часто ділиться своїми секретами схуднення і боротьби з депресією. Вона сподівається, що більше у неї в житті не буде таких важких періодів. І ще Богдан переконана, що час лікує.

Раніше повідомлялося, що "Холостяк" Михайло Заливако і Анна Богдан провели романтичні вихідні у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ