Today.ua

Переможниця “Холостяк“ Анна Богдан показала довгі ноги в міні-сукні на фоні нічної Греції

"Холостяк" Михайло Заливако і переможниця телепроекту Анна Богдан уже кілька днів насолоджуються відпочинком у Греції. Пара спочатку з'їздила в Афіни, а потім зупинилася на романтичному острові Санторіні, куди з'їжджаються молодята з усього світу.

На своїй сторінці в Instagram Анна Богдан ділиться з підписниками красивими видами на острів, на фоні яких вона позує в різних вбраннях. На одному з фото обраниця Михайла Заливако позує в міні-сукні яскраво-оранжевого кольору, демонструючи свої засмаглі довгі ноги. Анна Богдан розповіла підписникам, що вперше прилетіла на Санторіні два роки тому, і закохалася в це місце. Тоді дівчина загадала, що обов'язково тут побуває разом зі своєю коханою людиною. Її мрія збулася.

"Час минув, мрії забулися ... Життя все так само грає яскравими фарбами, а мрії і бажання змінюються в залежності від поточних подій і обставин. І ось зараз, я перебуваю тут з тим, хто дорогий мені і моєму серцю", - зазначила Богдан.

Переможниця "Холостяка" побажала кожному здійснення мрій, незважаючи на життєві обставини.

"Дівчата, які б не були обставини, як би не складалася наша життя зараз, просто знайте, при правильних і позитивних думки - все обов'язково вийде", - резюмувала Богдан.

Раніше Михайло Заливако і Анна Богдан похвалилися романтичними фото з Афін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ