Печиво може бути корисним, якщо приготувати його власноруч. Ми поділимося з вами рецептом печива, яке можна їсти навіть на дієті. До його складу не входить ні цукор, ні масло, що робить ласощі максимально корисними і не калорійними.
Пісочне печиво готується на основі трьох основних інгредієнтів: мигдального борошна, яєць та чорносливу. За бажанням можна додавати в тісто та інші сухофрукти до смаку. Приготування не займе багато часу, тому якщо ви чекаєте на гостей, і хочете здивувати їх чимось смачненьким, тоді записуйте рецепт.
Пісочне печиво нашвидкуруч:
Інгредієнти:
- мигдальне борошно – 100 г
- чорнослив – 100 г
- яйця – 1 шт
- розпушувач – 1 ч. л.
Чорнослив попередньо замочіть у воді, після чого добре просушіть паперовим рушником.
Збийте яйце, мигдальне борошно, чорнослив та розпушувач у чаші блендера до однорідної маси.
Сформуйте кульки, трохи притисніть їх. Викладіть печиво на деко і випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Подавайте мигдальне печиво до чаю чи кави.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати аналог торта "Наполеон" без випічки нашвидкуруч.