Today.ua

Пісочне печиво без цукру та масла: рецепт простої випічки до чаю з трьох корисних інгредієнтів

Печиво може бути корисним, якщо приготувати його власноруч. Ми поділимося з вами рецептом печива, яке можна їсти навіть на дієті. До його складу не входить ні цукор, ні масло, що робить ласощі максимально корисними і не калорійними.

Пісочне печиво готується на основі трьох основних інгредієнтів: мигдального борошна, яєць та чорносливу. За бажанням можна додавати в тісто та інші сухофрукти до смаку. Приготування не займе багато часу, тому якщо ви чекаєте на гостей, і хочете здивувати їх чимось смачненьким, тоді записуйте рецепт.

Пісочне печиво нашвидкуруч:

Інгредієнти:

Мигдальне борошно можна використовувати готове магазинне, а можна приготувати основу для печива самому, збивши блендером мигдальні горіхи.

Чорнослив попередньо замочіть у воді, після чого добре просушіть паперовим рушником.

Збийте яйце, мигдальне борошно, чорнослив та розпушувач у чаші блендера до однорідної маси.

Сформуйте кульки, трохи притисніть їх. Викладіть печиво на деко і випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

Подавайте мигдальне печиво до чаю чи кави.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати аналог торта "Наполеон" без випічки нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ