Today.ua

Порушила королівський дрес-код: Кейт Міддлтон вперше відвідала великодню службу з усіма своїми дітьми

Члени Королівської родини у Британії 9 квітня відвідали великодню службу у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Принц Вільям та Кейт Міддлтон взяли на церковну службу всіх своїх дітей. Чотирирічний принц Луї вперше вийшов у світ з батьками на Великдень.

Принцеса Уельська Кейт виглядала, як завжди, розкішно. На ній було блакитне пальто від Catherine Walker, яке вона одягала минулого року на службу на честь Дня Співдружності. Під пальто Кейт Міддлтон підібрала стильний синій капелюшок з бантом і сережки від Carousel Jewels із синім камінням.

У руках принцеса несла синій клатч у тон пальта, а туфлі-човники підібрала бежевого кольору. Найбільшу увагу публіки привернув манікюр дружини майбутнього короля. Вона вирішила порушити королівський дрес-код і замість нюдового чи світло-рожевого лаку прийшла до церкви з червоним манікюром.

Накладні або яскраво забарвлені нігті вважаються моветоном під час публічних виходів у світ. Кейт Міддлтон це знає, але вирішила піти проти правил.

"Лак для нігтів "колір шкіри" є найкращим, тому червоний і яскраво-рожевий, наприклад, некоректні, особливо для офіційних випадків і особливо під час жалоби", - зазначив експерт з британського етикету Вільям Хенсон.

Уся королівська родина підібрала образи в тон. Король Чарльз із королевою Каміллою та принцеса Уельська були у синьому одязі, інші – у темно-синьому, білому чи рожевому. А вагітна принцеса Євгена та дочки принцес Анни та Зари – у сукнях в квітковий принт.

Раніше повідомлялося, які три зачіски Кейт Міддлтон може легко повторити будь-яка дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ