Today.ua

Потап розповів, як Настя Каменських пережила смерть батька

Настя Каменських місяць тому втратила батька Олексія Йосиповича. Цю біду артистка пережила непросто, так як доводилося підтримувати ще й маму. Завдання морально підтримувати тещу і дружину взяв на себе Потап. В інтерв'ю Каті Осадчій репер розповів, як їхня сім'я справляється з горем.

"Ну що ми можемо зробити? Тільки згадувати батька веселим, яким він був. Він був дуже великий жартівник, і це мені дуже подобалося. Він дуже любив співати, і ми з Настею і мамою наливали по келиху вина і співали улюблені пісні батька", - зазначив Потап.

На згадку про батька Настя Каменських випустила кліп "Почуття". Співачка зізналася, що намагається тепер цінувати кожну мить і жити тут і зараз. Судячи з усього, після втрати глави сім'ї мама співачки живе разом з нею і її чоловіком в заміському будинку під Києвом.

Ще один член сім'ї - собака Мімі також не відходить від Каменських ні на крок, щодня даруючи їй море позитивних емоцій. Нагадаємо, Настя Каменських недавно розповіла, до чого призвело її надмірне захоплення спортом і підйоми о 5 ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ