Today.ua

Пристрасні та розкуті: астрологи назвали трьох найкращих коханок за знаком Зодіаку

Деяких дівчат можна назвати справжніми жрицями кохання. Вони вміють пристрасно любити та приймати залицяння чоловіків, а ще їм немає рівних у любовних іграх. Нудно у стосунках із такими дівчатами чоловікові точно не буде. Йдеться про Стрільців, Скорпіонів та Терезів.

Стрілець

Жінок, народжених під цим знаком Зодіаку, можна назвати найрозкутішими та ненаситнішими серед решти представниць прекрасної статі. Вони цінують близькість із партнером. Гармонія стосунків із дівчиною-Стрільцем насамперед будується на інтимних стосунках із нею. У решті сфер зі Стрільцем буде набагато складніше порозумітися, але як коханки - Стрільці дадуть фору всім іншим.

Скорпіон

Астрологи відзначають особливий запал Скорпіонів. Під цим знаком Зодіаку народжуються пристрасні дівчата, які здатні притягувати чоловіків одним поглядом. У разі розставання з такими жінками, про ночі, проведені з ними, чоловіки згадують все життя. Дівчата-Скорпіони вміють принести задоволення партнеру, і при цьому вони з вдячністю приймають залицяння та увагу на свою адресу.

Терези

Дівчат-Терез астрологи називають ідеальними коханками. Небагато хто вміє ставити на перше місце потреби свого партнера і отримувати від цього максимум задоволення. Самопожертва Терезів завжди впадає в душу їхнім партнерам. Представниці цього знаку Зодіаку приваблюють своєю легкістю, романтичністю та добротою.

Раніше повідомлялося, під якими знаками Зодіаку народжуються найкрасивіші чоловіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ