Today.ua

Пиріжки з картоплею, як у бабусі: який секретний інгредієнт додати до начинки для смаку

Пиріжки з картоплею - проста і ситна випічка, яка може довго зберігатися в холодильнику і не псуватися. Для начинки можна використовувати як "чисту" картоплю, так і додати всередину кілька інгредієнтів, які зроблять пиріжки ще смачнішими.

У картопляну начинку багато хто додає кріп або петрушку. Як варіант, можна використовувати для начинки подрібнену обсмажену цибулю, яка поєднується з картопляним пюре і надає пиріжкам пікантності.

Ще один несподіваний інгредієнт, який зробить смак ваших пиріжків оригінальним, це солоні огірки. Консервація відмінно поєднується з картоплею. Досить дрібно накришити пару огірків і змішати їх з пюре. Таку начинку не потрібно додатково солити, оскільки огірки віддадуть свою кислинку та солоний присмак.

Найсмачніші пиріжки з картоплею виходять на основі дріжджового тіста. Спробуйте приготувати пиріжки за нашим рецептом, і не забудьте додати в картопляну начинку солоні огірки.

Пиріжки з картоплею

Інгредієнти:

Борошно перемішуємо із сухими дріжджами. Потім додаємо цукор, яйце та в останню чергу молоко.

Замішуємо тісто. Воно має вийти еластичним і не липнути до рук. Залишаємо тісто постояти на 1,5 години. Формуємо пиріжки.

Додаємо у випічку заздалегідь приготовлену начинку з картопляного пюре та солоних огірків.

Обсмажуємо пиріжки на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати пиріжки з капустою лише за 20 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ