Омлет не завжди виходить ідеальним, якщо готувати його на сковороді. А от якщо спробувати зробити омлет на пару, та ще з одних білків, тоді ваша страва буде максимально ніжною та пишною. Омлет на пару готується за лічені хвилини. Ми розповімо, яких пропорцій потрібно дотримуватися, щоб у вас вийшло приготувати ідеальний омлет з першого разу.
Для приготування вам знадобляться два основні інгредієнти: яйця та молоко. На порцію із двох яєць візьміть 3 ст. л. молока.
Пишний білковий омлет на пару
Спосіб приготування:
Змішайте яйця та молоко. Збийте інгредієнти добре вінчиком.
Вилийте омлет у мультиварку та готуйте в режимі "Варка на пару" протягом 18-20 хвилин.
Секрет пишного омлету полягає у тому, що перші 5-8 хвилин омлет потрібно готувати під кришкою, решта часу – без неї.
За хвилину до того, як омлет буде готовий, викладіть зверху шматочки моцарелли та за бажання листя базиліка. Під час подачі до столу такий омлет можна прикрасити свіжими помідорами.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати на сніданок яйця, запечені із цукіні.