Today.ua

“Довелося виїхати з дочками в нікуди“: Оля Полякова розповіла, як переживає війну далеко від дому

Оля Полякова залишила свою п'ятикімнатну квартиру в Києві та величезний заміський будинок у передмісті, забрала двох дочок, та втекла з ними від війни у безпечне місце. Чоловік співачки, бізнесмен Вадим Буряковський, залишився у Києві.

Полякова не розповідає, де саме вона зараз живе, чи в Україні, чи за кордоном, але зізнається, що їй дуже страшно не повернутися додому. Діти зірки досі лякаються будь-яких гучних звуків, незважаючи на те, що вони виїхали з Києва на третій день війни.

"Нам довелося покинути свій будинок, нам довелося кинути все і поїхати в нікуди. Все, що ми робили до цього, все втратило сенс, тепер буде зовсім інше життя. А яке - ніхто не знає. І це насправді, дуже страшно, бо ти не розумієш, що на тебе чекає в майбутньому... Чи є тепер у тебе професія? Кому тепер вона потрібна, ця професія? Що буде далі? Що буде з твоєю землею? Що буде з твоїм житлом? додому? Чи куди буде повернутися?", - поділилася Полякова.

За словами Полякової, у неї волосся стає дибки, коли вона читає коментарі росіян під своїми постами. Серед підписників та шанувальників творчості зірки дуже багато жителів Росії, тому вона намагається "достукатися" до них.

"Як у країні, де є доступ до інтернету, може бути настільки жорстка пропаганда, настільки люди з промитими мізками, настільки їм якісь дурниці розказували - вони всі в це вірять, - продовжує співачка. - І добре, якби це були часи" Гітлера, геббельсівська пропаганда, було радіо і газети – можна було запудрити мізки людям, але як це можливо в XXI столітті, у 2022 році, коли просто велика кількість інформації? Та ялинки-палиці, ну ж розповісти треба людям, що Росія вторглася в Україну вісім років тому. Це не внутрішній був конфлікт України", - додала українська артистка.

Раніше Оля Полякова розповіла, чим займається її чоловік під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ