Today.ua

“Голос як у мами“: дочка Олі Полякової переспівала популярну пісню

Старша дочка Олі Полякової продовжує спроби побудувати сольну кар'єру. Днями 16-річна Маша записала кавер на популярну зараз пісню Dead Blonde "Хлопчик на дев'ятці". Відео зі своїм варіантом виконання дівчина опублікувала в Instagram і Tik Tok.

Під час виконання пісні дочка Полякової грала на гавайській гітарі. На відео вона одягнена в білу блузку, чорний шкіряний комбенезон, а на губах у Маші Полякової яскраво-червона помада. Стрілки на очах дівчина малює точнісінько, як її зіркова мама. Та й манеру співу вона намагається повторити. Про це в коментарях до відео згадали деякі підписники.

У підписі до відео Маша поцікавилася, як людям її виконання каверу. Сама дівчина, судячи з її виконання, задоволена своєю роботою і тим, як виглядає в кадрі.

"Дуже гарний голос, як у мами", "Цікаво, це стильно!", "А мені цікаво, послухати ще))) більше каверів, може ще то з року", "Мама відпочиває", "Вмерти і не встати", - написали фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

Як відомо, у вересні 2020 року Марія Полякова разом з друзями організувала групу "Шви". У репертуарі групи на даний момент чотири пісні. Дівчина продовжує шукати свій стиль і пробує себе подати в різних образах.

Нагадаємо, що не так давно Маша Полякова опублікувала фото, після якого її порівняли з американською співачкою Леді Гагою і реп-виконавцем Моргенштерном. Стиль одягу дівчини стає все більш зухвалим і вона не приховує цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ