Today.ua

“Хлопці, вмикайтеся, тут гинуть люди“: Олена Кравець зі сльозами звернулася до росіян

Актриса "Кварталу 95" та "Жіночого Кварталу" Олена Кравець на третій день війни України з Росією звернулася до своїх колег і всього російського народу. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відеозвернення, в якому розповіла про те, що в Україні гинуть мирні люди.

Олена Кравець просить усіх КВК-щиків Росії не мовчати і розповідати правду своїм російським глядачам про те, що насправді відбувається в Україні, і що напад Росії це не "спецоперація", а повномасштабна війна.

"Гра змінюється кожен день ... Пам'ятаєте, коли ми грали в КВК, у нас була можливість переписати "візитку" за ніч? Хлопці, у вас ще є така можливість. У вас класна багатомільйонна аудиторія. придумайте щось. Придумайте!!!", - каже Кравець.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Kravets (@lennykravets)

"Хлопці, тут гинуть люди, мирні люди. Наші глядачі. Наші з вами глядачі... Хлопці, вмикайтеся. Будь ласка, розповідайте правду, розповідайте всім тим вашим мразям, які думають, що тут якась визвольна операція. Розповідайте правду!" Ми, тут, повірте, ми вистоємо", - наголосила Кравець.

Раніше донька Олени Кравець у прозорому корсеті здивувала вибором вбрання для вечірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ