Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина показала, хто допомагає їй пережити розставання з Еллертом

Ксенія Мішина приголомшила своїх шанувальників новиною про розставання з Олександром Еллертом, який переміг на проєкті "Холостячка" і нібито завоював серце української актриси. Пара розлучилася, але при цьому Мішина не закривається в собі і проводить час з близькими, які допомагають пережити їй стрес. В першу чергу це син Платон і найкркащі подружки.

Днями 32-річна Ксенія опублікувала в Instagram Stories фотографії з аквапарку, де проводить вихідні.

"Пізнання і усвідомлення себе в колі інших жінок. Терапія. Зустріч з собою зі своєї жіночої суттю. Мої мишки, обожнюю. Спасибі, що завжди поруч", - підписала фото Ксенія Мішина.

На фото в аквапарку Ксенія Мішина продемонструвала струнку фігуру в чорному злитому купальнику. Подруги Ксенії дуже схожі один на одну, і зачісками, і фігурами. Ксенія на фото виглядає трохи втомленою, але намагається навіть посміхатися. Під своїм постом про розставання з Олександром Еллертом Мішина закрила коментарі і попросила підписників не ставити зайвих запитань, давши пережити їй цей складний період.

"У мене є велике прохання до всіх моїх підписників  і всіх взагалі: прошу поважати мій особистий простір, не ставити запитань і не намагатися нічого не випитувати і дізнаватися. Дайте мені можливість прожити це екологічно і підтримайте мене своєю тишею", - звернулася до шанувальників Мішина.

Раніше повідомлялося, що Олександр Еллерт прокоментував публікацію Ксенії Мішиної про їх розставання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ