Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина пишно відзначила своє 32-річчя у Криму

"Холостячка" Ксенія Мішина 18 червня відзначила 32-річчя разом зі своїм коханим Олександром Еллертом, сином Платоном і мамою Наталею. Українська актриса влаштувала пишне святкування в своєму рідному місті Балаклаві, яке знаходиться в окупованому Криму.

З нагоди свята іменинниця Мішина вирушила на окупований півострів і організувала там гучну вечірку в ресторанному комплексі. Фото і відео зі святкування дня народження Ксенія поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Після застілля і фотосесії на фоні Кримських гір Ксенія Мішина продовжила святкування на другий день екскурсією на яхті разом з коханим і своїми друзями, де були і танці, і смачна їжа, і сміх найближчих. 9-річний Платон залишився з бабусею на другий день.

"Свій новий рік я оголошую роком любові, сім'ї, єднання і прагнення зробити щасливими і світлими життя інших. Люблю! Цілую! Ваша 32-річна Мішина", - написала актриса в святковому пості.

У коментарях до публікації Мішиної підписники почали закидати її вітальними повідомленнями. Серед тих, хто привітав екс- "Холостячку", були також ведучий Григорій Решетник, подруга Мішиної актриса Наталка Денисенко та інші.

"Не Мішина, а Сашина" З днем народження, красуня! Всього самого найкращого, Ви дуууже крута актриса, так тримати "," Ксю, ось щоб більше ніколи не була Холостячкою. Будь щаслива! "," З Днем Народження !!! Найяскравіша, найкрасивіша, харизматична !!! Будь щаслива !!! ", - написали коментатори.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

Раніше повідомлялося, що напередодні свого дня народження "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зробили парне тату в знак своєї любові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ