Today.ua

“Холостяк“ Михайло Заливако розповів про небезпечне захворювання

"Холостяк" Михайло Заливако в новому випуску реаліті-шоу розповів раніше невідомий факт про себе. Виявляється, головний герой дуже часто хворів в дитинстві від хвороби, від якої навіть помирають. На щастя, з віком симптоми перестали виявлятися і бізнесмена нічого не турбує.

У 7 випуску 11 сезону шоу "Холостяк" під час побачення з Розалі на безлюдному пляжі Заливако розповів, що дуже часто хворів, коли був маленький. У нього діагностували проблеми з кров'ю - геморагічний васкуліт. Через аутоімунне захворювання у Михайла розривалися судини, і кров виходила під шкіру. Лікарі переживали, що подібне може відбуватися у внутрішніх органах і суглобах.

У маленького хлопчика постійно були синці на тілі через хворобу. Кілька років йому навіть довелося сидіти на спеціальній дієті. Попри те, що лікарі не вилікували Михайла, хвороба перестала виявлятися і всі симптоми зникли.

"Тепер все добре", - зазначив "Холостяк".

На сьогоднішній час Михайло Заливако дуже активна людина, якій нічого не заважає займатися спортом, ходити в гори, підкоряючи нові вершини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Michael Zalivako (@kanyeeebear)

Шанувальники пильно стежать за тим, як розвиваються події на проєкті. Глядачі вже жадають дізнатися, хто ж переможе на шоу. На подив багатьох в новому епізоді головний герой розпрощався з однією з найкрасивіших учасниць. Юлія Карнаух полетіла з Єгипту одна, тому що здалася "Холостяку" несамостійною дівчиною.

Нагадаємо, Григорій Решетник розповів про інтимний зв'язок "Холостяка" з дівчатами на проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ