Today.ua

“Холостяк“ Михайло Заливако показав домашнє фото Анни Богдан в ліжку

"Холостяк" Михайло Заливако і переможниця проекту Анна Богдан живуть разом і не приховують своїх почуттів на публіку. Днями Михайло показав домашнє фото своєї коханої, на якому видно її обличчя, закутане під ковдрою. У підписі до фото підприємець з Харкова розповів про те, чим вони схожі з Анною.

"У нас у всіх своя валентність і швидкість. Хтось когось прискорює або уповільнює, гасить або ж розпалює. І я за фактом знав, що в цьому ми з нею схожі і що десь я її можу прискорити, десь вона мене ", - написав Михайло Заливако.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Михайло Залівако (@kanyeeebear)

У коментарях під фото на Михайла обрушилася хвиля критики за нібито інтимне фото Анни Богдан, хоча насправді на фотографії немає нічого відвертого. Також багато глядачів як і раніше не приймають вибір екс- "Холостяка", вважаючи, що Анна для сім'ї не підходить.

"Навіщо таке виставляти? Щастя любить тишу, особисто моя думка, інтимні речі повинні бути таємницею для соціального огляду. Виставив як трофей ночі", "На проекті говорив, що її великий мінус в тому, що вона поспішає і з великою швидкістю проживає життя, а тут вже інше кажеш "," Міша вона не сімейна людина, їй непотрібно це, ти говорив одне, а на ділі інше, ти дівчину для сім'ї шукав? або для спустошення свого гаманця? ", - написали фоловери.

Раніше повідомлялося, що "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт готуються до весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ