Today.ua

“Мамо, я щось передчуваю“: Оля Полякова розповіла, як її молодша дочка попереджала близьких про війну

Оля Полякова через місяць війни розповіла, що її молодша дочка Аліса наперед мала погане передчуття, на що артистка вчасно не зреагувала. Сім'я Полякової відпочивала у лютому на Шрі Ланці, і повернулася до Києва за кілька днів до початку війни. В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" співачка зізналася, що їй розповіла донька, коли вони збиралися їхати в Україну.

За словами Олі Полякової, її молодша донька Аліса передчувала недобре, і сказала їй про це. Тоді словам 10-річної дівчинки ніхто не надав значення.

"Моя молодша дитина Аліса, коли ми виїжджали звідти, вона говорила: у мене дуже болить у грудях. Мамо, я щось передчуваю. Давай не їхатимемо звідси, давай залишимося на Шрі-Ланці. На що я говорила: та не вигадуй. Хоча я не була впевнена, що все буде добре, але ми приїхали 17-го, війна не почалася, якось ми трохи і розслабилися з цього приводу, але ось 24 вже о 7 ранку було ясно, що війна, що робити, куди бігти, де залишатися", - згадує Полякова.

Коли почалася війна, Оля Полякова з двома дочками виїхала за кордон, а її чоловік Вадим залишився захищати нашу країну, записавшись до тероборони.

Я з двома дітьми поїхала, мій чоловік залишився в Україні боронити свою територію. Треба їх кудись, треба щось вигадати, щоб вони могли якось вчитися, щось робити...", - розповіла Полякова.

Раніше Оля Полякова у своєму відеозверненні закликала білорусів відмовитись від війни з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ