Today.ua

“Мій світ просто обрушився“: “Холостячка“ Злата Огнєвіч розповіла про важкий розрив з Андрієм Задворним

Злата Огнєвіч після закінчення шоу "Холостячка" не залишилася зі своїм обранцем Андрієм Задворним. Чоловік заявив на всю країну, що у нього після проєкту пройшли почуття до Злати. Дівчина була шокована такою заявою і зізналася, що після таких слів їй хотілося померти.

Стосунки Злати Огнєвіч та Андрія Задворного складалися щасливо упродовж півтора місяця після закінчення проекту "Холостячка". Проте раптово чоловік зрозумів, що не любить Злату. Він прийшов до неї і відверто про це сказав.

На пост-шоу "Холостячки" Злата Огнєвіч зізналася, що після того, як Андрій її покинув, вона почала відвідувати психотерапевта, адже Задворний "позбавив її шансу збудувати стосунки з іншим чоловіком на проекті".

"У перші сеанси я не могла плакати, настільки все у мене всередині стислося і закрилося, що у мене не було сил на сльози. Потім наче крани всі відкрилися, пішли емоції, пішли сльози. І я дуже вдячна за цей досвід. Андрій щось таке велике і глибоке відкрив.Так - це хворобливий урок, дуже гіркий. Але завдяки болю в цьому житті ми ростемо, ми розвиваємося. Не може все розвиватися, коли все добре. Коли у відносинах щось йде не так, тоді партнери починають працювати тому, що щось не так іде", - розповіла Огнєвіч.

Андрій Задворний прокоментував свій вчинок. Він зізнався, що розлюбив Злату і перестав відчувати те, що відчував раніше на проекті.

"Коли Злата писала слова кохання, я в якийсь момент зрозумів, що моя відповідь - це буде щось нещиро. Я хотів би це пояснити, але у мене немає пояснень. Це рішення виходило з моїх емоцій. Я перестав відчувати те, що я відчував раніше... Я ніколи не був у стосунках не люблячи, жодні блага, ніякий розрахунок не замінить мені почуття, тому якщо я закоханий — я говорю про це, якщо я розлюбив, я візьму всю свою волю в кулак і чесно скажу і про це теж. Для мене цей крок про відповідальність, про тяжку відповідальність за всі наслідки, які я беру на себе, і я вважаю, що краще бути чесним до кінця", - зізнався Адрей Задворний.

Раніше ведучий шоу "Холостячка 2" Григорій Решетник натякнув на возз'єднання Злати Огнєвіч з іншим учасником проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ