Today.ua

“Многая літа“: Настя Каменських і Потап по-сусідськи привітали Катю Осадчу з 38-річчям

Катя Осадча 12 вересня відзначає своє 38-річчя. Першим у цей день телеведучу привітав коханий чоловік Юрій Горбунов, а другими стали зіркові сусіди пари - Настя Каменських і Потап, які зайшли на святковий сніданок до іменинниці. Вони до сліз зворушили Осадчу своїм сюрпризом.

Традиційно опівночі Юрій Горбунов подарував дружині букет з її улюблених лілій і троянд, який вона продемонструвала в своїх Instagram-Stories. Вже вранці на поріг приватного будинку Осадчої і Горбунова прийшли Каменських, Потап і спільна подруга друзів - бізнес-леді Ірина Ковальчук. Вони подарували Каті Осадчій шикарний букет з осінніх квітів і заспівали для неї пісню "Многая літа". Іменинниця не змогла стримати сліз від такого зворушливого привітання. Вона обняла друзів і запросила їх до столу. Катя Осадча запросила друзів на святковий сніданок, який також показала своїм підписникам. Вона зустріла гостей в домашньому літньому вбранні - майці і шортах. Юра Горбунов також був одягнений по-домашньому.

На столі гостей чекав красивий торт, судячи з усього зроблений з найкорисніших інгредієнтів, так як Осадча зараз годує грудьми молодшого сина і ретельно стежить за своїм раціоном. Іменинниця зробила пам'ятне селфі з друзями, сюрприз яких безсумнівно вдався. Нагадаємо, що Потап хрестив старшого сина Осадчої і Горбунова, 4-річного Івана. Хто буде хрещеними новонародженого Данила поки залишається в секреті. Раніше повідомлялося, яке поздоровлення присвятив Осадчої чоловік Юрій Горбунов в день 38-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ