Today.ua

“Мокре“ волосся знову в тренді: як повторити наймоднішу зачіску літа 2022

"Мокре" волосся стане одним з головних трендів у зачісках цього літа. Не обов'язково їхати на море, щоб надати своєму волоссю бажаного ефекту. Достатньо мати кілька засобів для догляду за волоссям та візуалізацію свого образу.

"Мокре" волосся можна залишити гладким, можна зробити образ з бічним проділом або зачісом назад, недбалі хвилі, кінський хвіст або пляжні локони, зібрати пасма в пучок, тощо.

Створити ефект "мокрого" волосся можна на будь-якому типі волосся. Ця зачіска не потребує особливого догляду. До того ж це чудовий спосіб замаскувати брудне волосся. Головне, щоб ваше волосся виглядало вологим, але не жирним. Тому найкраще створювати потрібний ефект на чистому волоссі. Якщо ви хочете залишити волосся розпущеним, тоді найпростіший спосіб укладання мокрого волосся - це зібрати його назад, додавши трохи скуйовдженого виду спереду. Ви виглядатимете так, ніби щойно вийшли з басейну. Якщо ви досягаєте саме такого ефекту, тоді сміливо експериментуйте, і не бійтеся нічого.

Залежно від типу волосся для створення ефекту мокрого волосся вам знадобиться олія або сироватка для волосся, гель, крем для укладання, мус чи кондиціонер. Для світлішого і тоншого волосся комбінуйте кондиціонер, мус і невелику кількість легкого гелю. Головне, не перестарайтеся із засобами для догляду. Волосся не повинно занадто сильно злипатися і бути "дубовим". Щоб створити ефект мокрого волосся, спочатку розчешіть волосся гребінцем з широкими зубчиками. Після цього нанесіть текстуруючий засіб. Рухайтеся назад від верхівки до кінчиків. Щоб отримати гладкий ефект, нанесіть засіб для надання блиску та захисту від вологи, і на завершення трохи лаку для волосся. Якщо у вас коротка стрижка, потрібно нанести гель від коріння до кінчиків, а якщо довге волосся, то наносьте засіб від коріння до середини.

Раніше повідомлялося, як зробити наймоднішу зачіску цього літа – рідкий боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ