Today.ua

“Ми багато заробляли“: Оля Полякова розповіла, на що витратила всі свої заощадження напередодні війни

Оля Полякова – одна з тих українських артисток, які до війни заробляли великі гроші та вкладали їх у розвиток своєї творчої кар'єри. Проте, ніхто не міг припустити, що почнеться війна, і треба готуватися до цього. У розмові з Машею Єфросініною Полякова зізналася, що зараз вона залишилася без фінансової подушки, бо до війни витратила всі заощадження.

За словами співачки, вони з чоловіком витратили всі зароблені гроші на ремонт та вклали кошти у кілька її творчих проектів.

"Багато людей мені кажуть: "Де ж усі ці гроші, які ви заробляли?". А ти знаєш, я ж не зробила ніякої кубочки. У мене ж була будова. Я тільки-но поставила нові вікна, уявляєте, так? Що таке зараз у Києві, який бомбять, поставити за дикі гроші нові вікна... Вкладала в шоу, вклала в кіно. ноги, яка мала вийти 8 Березня. І, звичайно, вона не вийшла 8 березня, і навряд чи вийде взагалі", - розповіла Полякова.

На сьогоднішній день Олі Поляковій довелося звільнити своїх помічниць, водія та хатню робітницю, бо платити зарплати їм нічим.

Артистка додала, що вона завжди багато працювала та створювала для інших людей робочі місця. А тепер Олі Поляковій самій доводиться прибирати та займатися побутом, а її старша дочка Маша під час війни почала готувати. Зірка дуже любила готувати до війни, але зараз інтерес до кулінарії у неї зник. Раніше Оля Полякова зізналася, де зараз перебуває її мати, яка жила в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ