Злата Огнєвіч вже готується до зустрічі Нового 2022 року. Артистка працюватиме у святкову ніч, а потім поїде до своїх батьків та сяде з ними за новорічний стіл. Зірка зізналася, що вона сама не готує святкові страви і не накриває стіл, але дещо Огневич може приготувати.
Артистка віддає перевагу легким, не калорійним закускам і салатам, фруктам, рибі і морепродуктам замість м'яса. Традиційних салатів із майонезом навіть на новорічному столі Злата Огнєвіч не сприймає.
"Ненавиджу традиційні страви, типу олів'є або оселедця під шубою. Не люблю їх з дитинства. Я віддаю перевагу легшим стравам. Можу замовити або приготувати своїми руками. Це можуть бути лазання, салат з морепродуктами, легкі закуски з авокадо та рибкою — все! Навіщо заморочуватися, якщо можна просто насолоджуватися атмосферою і святкувати. Я точно не з тих людей, хто стоятиме на кухні 12 годин — де потім взяти сили на свято?", - розповіла Злата Огнєвіч в інтерв'ю телеканалу "Україна".
Днями Злата Огневич на своїй сторінці в Instagram показала, як ходить за покупками до супермаркету разом зі своєю молодшою сестрою Юлією. Зірка зізналася, що дуже любить їсти брускети, і поділилася простим рецептом цієї страви.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Подивитися цю публікацію в Instagram
Гречаний багет потрібно нарізати і відправити в духовку на 7 хвилин при температурі 190 градусів. Готові грінки змастити паштетом з в'яленими томатами, або мусом з качки та курки з інжиром.
Нагадаємо, Злата Огневич після розставання з переможцем шоу "Холостячка-2" вперше показала публіці свою квартиру.