Today.ua

“Нічого одягнути“: Настя Каменських показала інтер'єр своєї гардеробної

Настя Каменських відсвяткувала Новий рік удома, а зараз збирається у відпустку. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала знімки зі своєї гардеробної, на яких видно, який там панує бардак. Співачка спеціально розкидала на камеру всі речі, щоб підписники побачили, як вона похапцем збирає валізи.

"Тільки в одному випадку вдома може бути такий хаос. Коли почалася підготовка до довгоочікуваної відпустки. Зізнайтесь, хто як і я любить збирати валізи?", - підписала фото з гардеробної Настя Каменських.

На знімку Настя Каменських сидить на підлозі біля рожевої валізи серед неохайно розкиданих всюди речей. Гардеробна в будинку співачки займає важливе місце. Тут стоять шафи з дзеркалами, а на підлозі постелений м'який килим. Біля вікна кімнати стоїть розкішне оксамитове крісло, яке також завалено речами.

Підписники артистки у коментарях почали обговорювати побачений безлад. Багато хто з них з гумором відреагував, зазначивши, що вони так само збирають валізи. А хтось звинуватив Настю Каменських у тому, що вона надто багато відпочиває, і настав час уже взятися за роботу.

"Таке враження, що хату обнесли...", "Клас, я думала, що таке буває у мене в кімнаті!!! Крісло біля вікна", "У мене теж такий хаос", - прокоментували підписники.

Раніше Настя Каменських показала новорічну ялинку, яка прикрашає її з Потапом будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ