Today.ua

“Очікуємо на маленьку дівчинку“: Еліна Світоліна повідомила про свою вагітність і назвала дату пологів

Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка нещодавно взяла паузу у своїй спортивній кар'єрі, повідомила про вагітність. Наразі шанувальники українки знають, у чому справжня причина її рішення залишити спорт. 27-річна Світоліна вже у жовтні стане мамою.

Радісною новиною тенісистка поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши спільне фото з чоловіком, французьким тенісистом Гаелем Монфісом. Еліна Світоліна повідомила, що у жовтні вони очікують на народження доньки. Це означає, що зараз Еліна перебуває на 4-му місяці вагітності.

"З повним любов'ю та щастя серцем ми раді повідомити, що у жовтні очікуємо маленьку дівчинку", - написала Світоліна під ніжним фото з чоловіком.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elina Monfils (@elisvitolina)

Монфіс на фото ніжно обіймає живіт Світоліної. На її обличчі спокійна усмішка та повне умиротворення. У коментарях під фото підписники Еліни Світоліної залишили багато привітань молодій сім'ї. Серед них і зірки – Жан Баланюк, Леся Нікітюк та інші українці.

Еліна Світоліна нещодавно повідомила, що не гратиме на турнірі Великого шолома Ролан Гаррос, бо почуває себе неготовою до виступів на фоні подій, що відбуваються в її рідній Одесі.

Нагадаємо, дружину шоумена Володимира Остапчука запідозрили у вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ