Today.ua

“Пончики та глінтвейн“: Ольга Сумська показала щасливе фото з чоловіком біля новорічної ялинки

Ольга Сумська зустрічала Новий рік вдома разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком, а наступного дня, 1 січня, пара вирушила на прогулянку вечірнім новорічним Києвом. На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася знімками біля ялинки та побажала всім щасливих свят.

"Яка ж вона красуня, наша новорічна ялинка! Висотою понад 30 метрів! Одна з найкрасивіших у Європі! 1 січня під дощем, але настрій святковий! Хотіли скуштувати пончиків з глінтвейном, але стрималися, бо вже 23:00…Усім добрих свят, друзі!", - підписала серію фото Сумська.

На новорічних знімках акторка позує поряд зі своїм коханим чоловіком. Вони обоє одягнені в кепки та каптури , бо на вулиці дощ. При цьому, на обличчі Ольги Сумської немає ні краплі макіяжу, але виглядає вона дуже свіжо. Артистка з чоловіком одягнені у чорні куртки, які на фото мокрі від дощу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

Підписники Ольги Сумської привітали її сім'ю в коментарях з Новим роком та побажали їм всього найкращого.

"З Новим роком мої дорогі", "Ви неймовірні! Ви прекрасні! Ви найкращі! Оля, Віталік ви щось неймовірне", "Як же Ви схожі один на одного!" все: і Ви, Оля, з чоловіком, і новорічна ялинка!", - написали фоловери.

Раніше Ольга Сумська показала архівні фото зі святкування першого Нового року із Віталієм Борисюком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ