Today.ua

“Продовжуй сяяти“: дружина хворого на деменцію Брюса Вілліса привітала їхню доньку з 11-річчям

Дружина знаменитого актора Брюса Вілліса, який бореться з деменцією, привітала їхню спільну дочку Мейбл з днем народження. 1 квітня дівчинці виповнилося 11 років. На кадрах, зібраних у відео, щаслива Мейбл Вілліс позує разом зі своїми батьками.

Британська актриса та фотомодель Емма Хеммінг розмістила відео з дочкою на своїй сторінці у Instagram.

На одному з фото видно, як Вілліс спостерігає за своєю донею під час гри на піаніно, а на іншому знімку батько та дочка позують на природі.

"З 11-річчям Мейбл Рей! Твоя енергія заразлива. Твоєю усмішкою і теплом можна висвітлити цілу кімнату. За тим, як ти любиш і піклуєшся про свою родину та друзів, приємно спостерігати. Продовжуй сяяти, моя любов, і завжди пам'ятай #liveitup" , - підписала ролик зіркова мама.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Емма Хеммінг вийшла заміж за Брюса Вілліса в 2009 році, і крім Мейбл вони також виховують восьмирічну дочку Евелін. Актор також має трьох дорослих доньок — 34-річну Румер, 31-річну Скаут і 29-річну Таллулу від колишньої дружини Демі Мур, яка, як відомо, підтримує дружні стосунки як з ним, так і з Еммою. Уся сім'я згуртувалася навколо актора після того, як йому поставили діагноз лобово-скронева деменція.

Раніше повідомлялося, як виглядає 67-річний Брюс Вілліс після того, як він дізнався про свій невиліковний діагноз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ